• +34 93 302 35 67
  • info@vegaraworganic.com

La nostra història

Ramon Carner és el precursor de la marca Vega Raw Orgànic.

Avui dia la marca ja és tot un referent de la cuina de proximitat saludable.

Ramón Carner fundador Vega Raw

Ramon va néixer a Sant Feliu de Codines (Barcelona) el 1966 en el si d’una família dedicada al comerç al detall d’aliments. El 1989 la família crea l’empresa Apats Aliments, SL, per tal de distribuir les especialitats gastronòmiques que elaboren.

 

El 1993 Ramon Carner després de Llicenciar-se en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona i de finalitzar un Màster d’organització d’empreses de la UPC; s’incorpora a l’empresa familiar.

 

El 1995 crea en relació amb el seu negoci familiar, una cuina central amb unes instal·lacions de més de 3.000 m². L’any 2007 inaugura el primer restaurant especialitzat en carns del mercat de la Boqueria a Barcelona. Entre els anys 2015 i 2016 participa en esdeveniments de restauració i en fires del sector vega i ecològic per tota Europa.

 

El referent de l’alimentació vegana i orgànica.

Ja arribats a l’any 2014 Ramon Carner crea VEGA RAW Orgànic implementant el concepte de cuina de proximitat, i ja al començament de l’any 2017 inaugura el centre de Barcelona, el primer local vegà gastronòmic Gallery de Barcelona, anomenat VEGA RAW Orgànic.

 

En el moment de llegir aquestes línies VEGA RAW ORGÀNIC ja és un referent en l’àmbit de l’alimentació ecològica i vegana.