• +34 93 302 35 67
  • info@vegaraworganic.com

Qui Som?

Qui som i què femVega Raw Orgànic som un somni fet realitat. Després de treballar més de 30 anys al món de la gastronomia i de l’alimentació ens hem adonat que calen canvis a la consciència gastronòmica de la gent.

Vega Raw Orgànic som un projecte que neix a Barcelona amb un clar objectiu de servei públic:
elaborar cuina vegana, macrobiòtica, alimentació viva i cuina sense gluten amb ingredients ecològics de petits productors de proximitat.

La nostra cuina és una aposta per la salut i el medi ambient. Som el resultat de tot allò que mengem. A Vega Raw Orgànic processem, tractem i combinem els ingredients dels nostres plats de manera que és potenciïn els seus efectes positius, saludables i terapèutics.
No fem servir ni conservants ni productes modificats genèticament, ni làctics ni productes químics ni res d’origen animal. Vega Raw Orgànic som una cuina creativa.
Creiem que no hi ha salut sense ser respectuosos amb el medi ambient.

Volem que Vega Raw Orgànic també sigui el teu espai d’aprenentatge de noves receptes i de les noves tendències de la cuina saludable. Som un espai de trobada i diàleg. Entre tots farem del nostre establiment un referent de l’alimentació saludable. Compartirem coneixements, farem tallers de cuina, trobades, presentacions culturals i activitats gastronòmiques.

 

El nostre compromís:
El que és sa per tu és sa pel planeta.

 

 

La revolució ja és aquí!!

Prepareu-vos per venir a visitar la primera Galeria Gastronòmica Vegana d’Europa

AMANIDES:menjar-comida-food-vegaraw-organic Presentem un bufet lliure d’amanides on trobaràs els ingredients de temporada i també els super aliments, algues, fruits secs i vegetals més exquisits.

PRIMERS I SEGONS PLATS:
Assortit de plats creatius i diferents amb verdures i aliments de temporada que anirem variant per no deixar de sorprendre’t!

GELATS I POSTRES VEGANS:
El racó dels més llaminers! Les postres que voldràs tastar perquè són saludables i nutritives, perquè són ben originals i… perquè són boníssimes!

 

CUINA PER CELÍACS:
A Vega Raw Orgànic preparem molts dels nostres plats sense gluten perquè no volem que ningú es quedi sense gaudir de la nostra cuina.

XARCUTERIA VEGANA I FORMATGES VEGANS:
Els millors embotits i formatges sense carn ni làctics (100%) vegans. Què més es pot demanar?

PA ECOLÒGIC:
A Vega Raw Orgànic gaudiràs d’un racó dedicat als millors pans ecològics fets a Catalunya.

 

ENTREPANS I SANDVITXOS VEGANS:
Gaudeix de la teva pausa al nostre espai d’entrepans i sandvitxos vegans. Experimenta i emportat els entrepans més originals i nutritius!

SUCS RAW I SMOOTHIES DE PRESSIÓ EN FRED:

Hi trobaràs les fruites i verdures més fresques, escolliràs la combinació que més t’agradi i hi podràs afegir els super aliments i els complements que prefereixis.

FRUITA I VERDURA ECOLÒGICA:
Selecció de les millors fruites i verdures ecològiques de proximitat i de temporada.

SELECCIÓ DE PRODUCTES ARTESANS:
De petits productors de km 0: les millors cerveses, els millors olis, vins, infusions…

 

A què esperes per venir a visitar-nos?